Over XYSG

XY Solutions Group is een collectief van bedrijven en fungeert als hoofdkantoor. Onze kernwoorden: grondig, proactieve dienstverlening, goed werkgeverschap en groei.

Stakeholders staan centraal

Bij veel bedrijfskundige opleidingen is de centrale boodschap ‘zet de klant centraal’. Daar is op het eerste gezicht niets mis mee natuurlijk. Als je zorgt voor blije klanten, wordt er waarschijnlijk winst gemaakt, en dat vindt de aandeelhouder helemaal prima. Maar wij vinden dat toch wel een beetje kortzichtig. Ja, de belangen van de aandeelhouder zijn belangrijk. Maar er zijn nog wel andere partijen die een belang hebben bij ons bedrijf. Wat denk je van de medewerkers, en hun gezinnen? Of onze klanten? In het DNA van XY zitten deze stakeholders en hun belangen nauw verweven. Dat leggen we graag even uit.

Ondersteunen en dienstbaar

De XY-bedrijven geven adviezen, voeren analyses uit, begeleidt implementaties, bedenkt strategieën, en nog veel meer. XY Solutions Group regelt alle randzaken voor de XY-bedrijven zodat zij zich volledig kunnen focussen op de inhoud: het oplossen van jullie uitdagingen.

Het XY-Manifest

Multidisciplinair en effectief

Het komt bijna nooit voor dat een bedrijfskundig probleem geïsoleerd is binnen één proces of afdeling. Daarom schakelen we regelmatig bedrijfsadviseurs in van meerdere XY-bedrijven. Want een succesvolle marketingcampagne heeft nou eenmaal vrij snel invloed op de financiële positie van de onderneming. En nieuwe wet heeft al vrij snel impact op de manier waarop jullie intern werken en waarde creëeren. De ervaren adviseurs van XY staan desnoods met de voeten in de klei en helpen met implementatie; het belangrijkste is dat we jullie helpen.

Goed werkgeverschap en groei

Bij XY zorgen we goed voor onze mensen. We zorgen voor een prettige en intellectueel uitdagende omgeving met een gezonde werkdruk. We geloven dat veel van onze innovatiekracht en ons groeivermogen ligt bij onze medewerkers. Daarom investeren we tijd, energie en geld in onze mensen en geven we ze direct invloed op de koers van de onderneming. Zo krijgen we gelukkige en goed ontwikkelde professionals die iedere dag weer zin hebben om unieke waarde te creëeren.

Neem contact met ons op

    Ben je benieuwd naar wat een samenwerking met XY voor jullie kan betekenen? Voel je vrij om contact op te nemen. We helpen graag.

    • Vrijblijvend intakegesprek
    • Binnen 1 werkdag een reactie
    • Eindelijk progressie