XY Develops

Een leven lang ontwikkelen voor onze stakeholders. Gewoon, omdat we het kunnen.

Over XY Develops

XY hecht veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is niet zomaar dat een leven lang ontwikkelen verankerd zit in het profiel van een XY’er. Iedere primaire stakeholder van XY kan gebruik maken van de onderwijs- en trainingsprogramma’s die XY Educational Solutions bezit. Bij XYES is het mogelijk om via een e-learningplatform cursussen te doen die bijdragen aan de ontwikkeling van de mens, de professional en de organisatie. Er is bij iedere cursus professionele begeleiding beschikbaar en in sommige gevallen leidt het doorlopen van meerdere cursussen tot een internationaal geaccrediteerde masters of doctorale titel.

Voor wie is XY Develops?

Bij XY Develops zijn alle werknemers (en hun directe gezinsleden), klanten, leveranciers, bestuurders en aandeelhouders welkom. Alle collega’s (en hun directe gezinsleden) kunnen gratis gebruik maken van begeleiding, en de opleidingen en cursussen op het e-learningplatform. Zij krijgen daarbij begeleiding van gediplomeerde onderwijskundigen en vakspecialisten.

Waarom XY Develops?

Tsja, we kunnen hier schrijven dat het loyaliteit stimuleert van onze medewerkers en klanten. En dat het waarschijnlijk is dat onze klanten meer gaan afnemen bij meerdere XY-bedrijven. De echte reden? Gewoon, omdat wij dit kunnen. Tenslotte heeft kennis pas waarde als het gedeeld wordt. Een leven lang ontwikkelen is goed voor iedereen.

Hoe werkt het in de praktijk?

Alle XY-collega’s (en hun directe gezinsleden) kunnen een XY Develops traject aanvragen. Klanten kunnen na betaling van hun eerste factuur aanspraak maken op het recht deel te nemen aan XY Develops. Voor leveranciers gelden specifieke voorwaarden. Er wordt vanuit XYSG proactief gestimuleerd om deel te nemen. De gebruiker van het e-learningplatform wordt uitgelegd hoe het werkt en indien er sprake is van supervisie is er een formele introductie tussen de supervisor en de student.

Het doel van XY Develops

Dit programma is ontwikkeld om alle stakeholders te helpen bij het benutten van hun maximale potentieel met als doel een succesvol leven.

Meer weten over XY Develops?

    Groeien in de juiste richting doe je samen met XY Solutions Group. Neem contact met ons op en ontdek dat focus geen luxe is, maar een voorwaarde voor succes.

    • Ontdek kansen
    • Breng focus aan
    • Groei in de juiste richting