XY Dialogue

We betrekken graag onze klanten, medewerkers - en hun gezinsleden, en leveranciers bij onze (strategische) besluitvorming.

Over XY Dialogue

XY Dialogue is een programma van XY Solutions Group om zijn stakeholders te betrekken bij besluitvorming. Via (virtuele) bijeenkomsten kunnen de belangrijkste stakeholders van XY invloed uitoefenen op de plannen van XYSG en de onderlinge XY-bedrijven. Bij XY Dialogue zijn alle werknemers (en hun gezinnen), klanten, leveranciers, bestuurders en aandeelhouders welkom.

Waarom XY Dialogue?

XYSG ziet zichzelf en de XY-bedrijven als zakelijke inwoners van een gemeenschap. De activiteiten van XY hebben invloed op stakeholders en daarom hebben zij wat ons betreft het recht op inspraak. Doorgaans zijn er slechts aandeelhoudersvergaderingen en managementmeetings waar plannen gemaakt, en besluiten genomen worden. Bij XY stellen we besluitvorming uit totdat we feedback hebben gekregen en verwerkt van iedere stakeholder die zijn mening wil delen.

Hoe werkt het in de praktijk?

XYSG organiseert minstens één bijeenkomst per jaar. De bijeenkomst is doorgaans op het hoofdkantoor in Utrecht, maar is dus ook digitaal bij te wonen. Er zijn vaste agendapunten:

 • Resultaten van de laatste tijd;
 • Plannen voor de komende tijd;
 • Vraag aan stakeholders (‘wat vinden jullie van dit conceptbesluit?’).

Het doel van XY Dialogue

We geloven dat we door op deze manier samen te werken, betere en relevantere diensten verlenen, meer professionele en maatschappelijke zingeving voor onze medewerkers creëren, betere bedrijfsresultaten boeken en groeien als organisatie.

Meer weten over XY Dialogue?

  Groeien in de juiste richting doe je samen met XY Solutions Group. Neem contact met ons op en ontdek dat focus geen luxe is, maar een voorwaarde voor succes.

  • Ontdek kansen
  • Breng focus aan
  • Groei in de juiste richting