Over XY Solutions Group

XY helpt MKB-ondernemingen in Nederland met hun digitale evolutie met heldere adviezen en strakke begeleiding bij implementatie.

Dit is de XY Solutions Group

Wij creëren op maatschappelijk verantwoorde wijze unieke waarde voor onze klanten, medewerkers en leveranciers.

XY Solutions Group acteert als coördinator van de XY-bedrijven met als doel om schaalvoordelen en synergieën te genereren. En dat lukt aardig, want we hebben gemerkt dat wanneer een klant één XY-bedrijf inhuurt hij lineair groeit, maar als diezelfde klant twee of XY-bedrijven aan het werk zet, groeit hij exponentieel.

XY Marketing Solutions

Inmiddels is XY Marketing Solutions geëvolueerd tot marketingbureau voor digitale vraagstukken en helpen zij klanten met begeleiding door hun digitale evolutie. Ze nemen regelmatig de regie en nemen de klant aan de hand, soms geven ze slechts advies. Daarnaast zijn zij uitermate geschikt om digitale marketingcampagnes uit te voeren. Klant zijn bij XYMS betekent dat je scherpe inzichten en effectieve marketingstrategieën krijgt waarmee je doelen haalt. XY Marketing Solutions wordt bestuurd door Xander Graaf. Meer weten over de Managing Partner van XY Marketing Solutions? Lees zijn interview hier!

XY Legal Solutions

XY Legal Solutions houdt zich dagelijks bezig digitalisering en juridische aspecten die daarbij komen kijken. Het bedrijf is uitgegroeid tot specialist op gebied vanAVG (en ISO-27001), online kansspelen en contractenrecht. De goed opgeleide medewerkers van XY Legal Solutions geven heldere voorlichting over bestaande en aanstaande wetgeving, legal consultancy in begrijpelijke taal, en maken ijzersterke documenten op zoals contracten en overeenkomsten. XY Legal Solutions wordt bestuurd door mr. Steven Vrolijk. Meer weten over de Managing Partner van XY Legal Solutions? Lees zijn interview hier!

XY Educational Solutions

Xander en Yoram hechten veel waarde aan onderwijs en training. Dat verklaart waarom zij in 2018 geïnvesteerd hebben in een onderneming die zich volledig daarop richt. Met een sterk digitaal component natuurlijk. XY Educational Solutions houdt zich bezig met e-learning en onderwijs op afstand. Er is een e-learning platform ontwikkeld dat in meer dan 15 landen gebruikt wordt door internationale onderwijsinstanties. Bij XYES zit enorm veel kennis over student recruitment, curriculumontwikkeling voor e-learning en het geven van digitale colleges. XY Educational Solutions wordt bestuurd door dr. Joop Remmé.

XY Commerce Solutions

In de zomer van 2020 had een toen nog medewerker van XYMS het idee om zijn kennis en ervaring van digitalisering en e-commerce te verbinden in een nieuw XY-bedrijf. Na 3,5 jaar gewerkt te hebben voor e-commerce klanten heeft Youri van Zwieten zijn visie op online aankopen, digitale marktplaatsen en het logistieke proces erachter verwerkt in XY Commerce Solutions. Het bewijs dat dit bedrijf iets kan is duidelijk. In slechts een halfjaar heeft het bedrijf een succesvolle strategie ontwikkeld én uitgevoerd dat resulteerde in een nieuwe webshop die van 0 euro tot meer dan een miljoen euro omzet draait én gezonde winst maakt. XY Commerce Solutions wordt bestuurd door Youri van Zwieten. Meer weten over de Managing Partner van XY Commerce Solutions? Lees zijn interview hier!

XY Financial Solutions

In 2021 is XY Financial Solutions als bedrijf vormgegeven. XY Financial Solutions levert waarde voor haar klanten door digitalisering te combineren met advies over financiële en fiscale zaken. Het bedrijf wordt bestuurd door Jan de Waal Msc.

XY Talent Solutions

XY Talent Solutions is de nieuwste binnen de groep. Dit bedrijf is in 2022 vormgegeven. XY Talent Solutions levert waarde voor haar klanten door te helpen met de ontwikkeling van het personeel en de organisatie. Door een mensgerichte aanpak waarbij talentontwikkeling en de match tussen mens en organisatie centraal staat, helpen we organisaties om samen met het personeel doelen te bereiken. XYTS wordt bestuurd door Jochem van Lunteren. Meer weten over de Managing Partner van XY Talent Solutions? Lees zijn interview hier!