Over XY Solutions Group

XY helpt het MKB in Nederland in hun digitale evolutie met heldere adviezen en strakke begeleiding bij implementatie.

Dit is de XY Solutions Group

Wij creëren op maatschappelijk verantwoorde wijze unieke waarde voor onze klanten, medewerkers en leveranciers.

XY Solutions Group is de overkoepelende organisatie van de XY-bedrijven, met als doel om schaalvoordelen en synergiën te genereren. De voordelen hiervan zien we terug bij onze klanten en binnen onze eigen organisatie.

Bij XY Solutions Group zien we onszelf als probleemoplossers. Wij helpen het MKB bij het vinden van strategische en operationele oplossingen in vele disciplines:

Ben je op zoek naar oplossingen in één van deze specifieke domeinen? Dan kan je contact opnemen met één van onze XY-bedrijven. Hieronder lichten wij alle XY-bedrijven toe!

XY Marketing Solutions

XY Marketing Solutions is het strategisch marketingbureau gespecialiseerd in marketing in de digitale omgeving. Als klant van XYMS kan je gebruik maken van een gevarieerd aanbod aan diensten: hulp met je marketingstrategie, marketingmanagement, en marketinguitvoering. Het bedrijf voert regelmatig de regie en neemt je als klant bij de hand. Je kunt er ook voor kiezen om enkel strategisch marketingadvies te krijgen.

Als klant van XYMS krijg je scherpe inzichten, maak je ambitieuze en realistische doelen en stel je een effectieve marketingstrategie op om die doelen te bereiken. Daarnaast kan je ervoor kiezen de uitvoering van je digitale marketing uit handen te laten nemen door onze experts. Ben je benieuwd naar hoe jij je omzet en klandizie kan maximaliseren of wil je gewoon meer weten over XYMS? Bezoek dan de website via de onderstaande knop!

WEBSITE XYMS

XY Marketing Solutions wordt bestuurd door Xander Graaf. Meer weten over de Managing Partner van XY Marketing Solutions? Lees zijn interview hier!

XY Legal Solutions

XY Legal Solutions houdt zich dagelijks bezig met de juridische aspecten die bij digitalisering komen kijken. Het bedrijf is uitgegroeid tot specialist op het gebied van privacy recht (AVG), contractenrecht en informatiebeveiliging (ISO-27001). XYLS helpt bedrijven in alle branches met juridisch advies, maar is bovenal gespecialiseerd in de onlinekansspelsector.

De goed opgeleide medewerkers van XY Legal Solutions geven heldere voorlichting over bestaande en aanstaande wetgeving: juridisch advies in begrijpelijke taal. Daarnaast maken ze ijzersterke documenten zoals contracten en overeenkomsten. Heb je twijfels over of jouw bedrijf juridisch up-to-date is of wil je gewoon meer weten over XYLS? Bezoek dan de website via de onderstaande knop!

WEBSITE XYLS

XY Legal Solutions wordt bestuurd door mr. Steven Vrolijk. Meer weten over de Managing Partner van XY Legal Solutions? Lees zijn interview hier!

XY Financial Solutions

In 2021 is XY Financial Solutions ontstaan. Het bedrijf is origineel afkomstig van administratiekantoor de Waal, dat al 20 jaar ervaring heeft in ‘finance’. XY Financial Solutions levert waarde voor zijn klanten door advies over financiële en fiscale zaken te combineren met kennis over digitalisering.

Met financieel advies helpt XYFS het MKB o.a. bij het maken van realistische meerjarenbegrotingen en met het in kaart brengen van de financiële gevolgen van lange termijnplannen. Door voortdurende controle en evaluatiemomenten houdt het bedrijf de vinger aan de pols en schakelt waar nodig bij zodat jij je doelen haalt. Met fiscaal advies zorgt XYFS dat jouw onderneming altijd up-to-date is als het gaat over de laatste belastingwetgeving en hier gelijk op inspeelt. Ben je benieuwd naar de financiële kansen en bedreigingen voor jouw organisatie of wil je gewoon meer weten over XYFS? Bezoek dan de website via de onderstaande knop!

WEBSITE XYFS

XY Financial Solutions wordt bestuurd door Jan de Waal Msc.

XY Talent Solutions

XY Talent Solutions is de nieuwste binnen de groep. Dit bedrijf is in 2022 opgericht. XY Talent Solutions levert waarde voor zijn klanten door te helpen met de professionele en persoonlijke ontwikkeling van het personeel en van de organisatie. Door een mensgerichte aanpak waarbij talentontwikkeling en de match tussen mens en organisatie centraal staat, helpen ze organisaties om samen met het personeel doelen te bereiken.

XYTS doet dit door leidinggevenden van midden- en kleinbedrijven HR-coaching te geven. Zo leer je hoe je de beste ‘manager van mensen’ wordt. Op strategisch niveau helpt XYTS bedrijven met het analyseren van de huidige talentmanagementsituatie, het bedenken van een talentontwikkelingsstrategie die passend is bij de doelen van de organisatie én met de implementatie van deze ontwikkelingsstrategie. Op individueel niveau biedt XYTS personeelscoaching op maat aan. Zo haal je zowel professioneel als persoonlijk het meeste uit jouw personeel. Ben je benieuwd naar de groeikansen binnen jouw onderneming of wil je gewoon meer weten over XYTS? Bezoek dan de website via de onderstaande knop!

WEBSITE XYTS

XY Talent Solutions wordt bestuurd door Jochem van Lunteren. Meer weten over de Managing Partner van XY Talent Solutions? Lees zijn interview hier!

XY Commerce Solutions

In de zomer van 2020 werkte Youri van Zwieten al 3,5 jaar bij XYMS voor diverse e-commerceklanten. Door de kennis en ervaring die hij daarbij opdeed over e-commerce en digitalisering ontstond het idee voor een nieuw XY-bedrijf. Zijn visie op online aankopen, digitale marktplaatsen en het logistieke proces erachter vind je terug in XY Commerce Solutions.

Het bewijs dat dit bedrijf iets kan is duidelijk. In slechts een halfjaar heeft het bedrijf een succesvolle strategie ontwikkeld én uitgevoerd. Dit resulteerde in een e-commerce-onderneming die 0 groeide tot een miljoen euro omzet én gezonde winst maakt.

XY Commerce Solutions wordt bestuurd door Youri van Zwieten.

XY Web Solutions

XY Web Solutions is in 2023 ontstaan uit een samenwerking tussen XY Marketing Solutions en Fullstack Marketing van Joost de Boer. XYWS creëert websites en webshops die specifiek gericht zijn op marketing en verkoop doeleinden. Het team van ervaren professionals heeft een passie voor het helpen slagen van onze klanten en de kennis om dit tot leven te brengen.

Voor het bouwen, onderhouden en optimaliseren van websites en webshops kan je bij hen terecht. XYWS biedt een breed scala aan diensten, van websiteontwerp en ontwikkeling, hosting en onderhoud. Ze verzekeren een webapplicatie die altijd snel én veilig werkt zonder onderbrekingen.

XYWS gelooft dat succes begint met een krachtige online aanwezigheid. Daarom helpen ze je graag bij het creëren van de perfecte website of e-commerce winkel om jouw organisatie te helpen je de doelen te bereiken.

WEBSITE XYWS

XY Web Solutions wordt bestuurd door Joost de Boer.